Tuesday, February 25, 2014

pildieri

Miskit erilist kirjutada ei ole, kuna platsi sõidetavus ei kannata hetkel erilist kriitikat. Hullult libe praegusel ajal, ma ilmselt ennast ära ka hellitanud varasemalt sisetingimustega.
Viimane trenn aga oli ikka päris jama, kõik oli nii metsas. Matu ilmselt ei tundnudki, et keegi tal seljas oli :D Üritasime elu eest teha kasvõi ühe sääre eest  astumise, aga noup. :) Aga ootan platsi paranemist. Õigemini see plats, kus muidu sõidan oli ikka räige vee all ja seal oli võimatu sõita. Sõitsin kõrval platsil, kus oli väheke kuivem, aga seal olid mullamuti hunnikud. Kui neist üle sõita, siis Matu alati slaidis täiega, sest need oli nagu ekstralibedad kohad :D Tahtsin paar galopisirget sõita, aga ei julgenud kurvis tõsta, sirge peal meil hetkel galopile tõusmisega raskuseid (noh, noor hobune + ühest silmast pime ja vajub sinna poole pidevalt). Proovin siin ühte videoklipikest üles riputada, aga ma olen üle tunni aja juba kahe arvutiga selle kallal tööd teinud. Tahaks lihtsalt mõlemad arvutid sodiks peksta. Kõige haigem, et video ise on väga lühike. Riputan aga mõned pildikesed siia üles, mis Kristhel meist tegi!

PS: piltide kopeerimine keelatud, autor Kristhel Vaht





















Ja sain selle video ka lõpuks netti üles. Aega läks aga valmis ta sai. Ega tas midagi erilist polegi, aga saate vähemalt näha, kuidas plats lirtsub :D Üritasin diagonaalil traavi veidike venitada, aga ega ta eriti julgelt libeduse tõttu astuda ei tahtnud :) Aga väike nummi tegelinski on ta sellegi poolest. 

No comments:

My Playlist