Tuesday, May 15, 2012

hirmus kiire

Pidevalt trenn trenn trenn :) Eelmine reede pidasin sünnipäeva kodus, päris fun oli. Käisin oma ülikõrgete kontsadega hiljem klubis, pikali ei käinud ja jalad ka ei valutanud üldse. Hommikul aga ei saanud voodist püstigi haha ;D
Eile "ratsastasin" oma vanureid. Täna hüppasin mõndadega. Hommikul olid kohe kliendid ja käisime maastikul tund aega, mina olin Patriitsiga. Kui tagasi tulin, siis soojendasin ta platsil üles ja hüppasin parkuuri. Ma ei jõua teda üldse tagasi hoida ning ta ei taha enam normaalselt galopile tõusta. aga hüppas hästi. Kiire lõuna endale ja hobustele ja kohe uuesti ratsutama. Hüppasin Orsellaga esimesega, kippus jubedalt lappama ning ei tahtnud väga ratsmes püsida, eks ise üritasin ka "tempot teha" aga kogemata läksime liiga lamedaks :D 110cm parkuuri lõpus ajasime seal aha midagi, uuesti tulime siis oli kõik korras. Järgmisega hüppasin Cumberlandiga 110cm ja 120 rada, oli enam-vähem. Kippus kimama ja tõketele peale tõmbama aga püsis õnneks sealjuures kõrge ja vedas end tõketest ikka puhtalt üle üldjuhul. Next oli Lüübek, päris tubli noormees oli. Saime skeemi läbi sõidetud ilma suuremate viperusteta. Viki oli viimane. Teda tuleb ennem neli korda soojendada ja maha sõita, siis viies kord on hea. Vahtis palju teisi hobuseid aga enamvähem võib rahule jääda. Proovisime hüpata ka aga see ei õnnestunud meil :D Cathyga hüppas paremini, ma ilmselt liigaraske tema jaoks. Siis lastetrenn ja koju, pidime algul SPA laksu tegema, kuna mul täna sünnipäev, aga ei viitsinud õhtul enam ja läksin hoopis Hahni pubisse sööma.

NV on võistlused. Laupäeval on koolisõit. Üritan enda loomad saada stardijärjekorras niiviisi, et mul hiljem lihtsam oleks, sest sõidan viie hobusega, osadega mitu korda. Cumberland, Lüübek, Orsella, Viki ja Sunshine- kõik A skeemid. Takistussõitu sõidan kolme hobusega- Orsella, Cumberland, Patriits. KS 7 starti + eriarvestused ja TS 5 starti.

Vahepeal  käisime Orsuga näitusel ka, ta hüppas päris tublisti. Täpseid hindeid öelda ei oska, aga A. Kallaste ütles ise, et tema paneb kindlasti 9 punkti. O'liilia hüppas esimest korda elus üldse ja näitas üles päris tublit tehnikat ja hüppetahet :)




Aga soovige võistlusteks edu, ehk annan teada järgneval nädalal, kuidas läheb :) 
PS: laupäeval, peale võistlusi, pean oma sünnipäeva Toris.

1 comment:

Kristhel Vaht said...

Ma soovin sealsamas siis ;)

My Playlist