Sunday, September 19, 2010

Muutused.

Oeh. Nii kiire olnud koguaeg kodu-tallivahet jebimisega, et pole viitsinud blogida.
Praost on sõites jumala oki-tokiks läinud, hüppame juba. Väga mõnus ja kindel suks, kes tuleb põhjast jube hästi välja tegelikult (hüpates). Orsuga olen lõdvemalt võtnud, ühe korra hüppasime ühte veidike kõrgemat tõket, no mis siin ikka lisada, kui mu tulevane olümpia suks :-) Luub on koguaeg pessoa kordel jooksnud, alustame temaga lihtsalt algusest. Ei ole mõtet temaga jamada, see kogu kupatus temaga on nii vale. Ta on lihtsalt nii raske.  Ja ei saa temaga midagi teha kui otsast alustada, sest teda karistada selle eest, mida ta õppinud pole või on valesti õpetatud, on vale. Ühesõnaga alguses on temaga ikka midagi vägavgaväga valesti tehtud. Siis, kui sadulat esimest korda kandma hakkas. Oeh. Nojah ehk hakkab miskit ka meil välja tulema, sest tegemist on siiski kõige armsama nupsuga üldse :-)
Patriitsuga ratsutasin ka täna. Selline oktok poiss on, mulle meeldib meeletult tema traav ja usun, et temast saab üks võimas pill. Jooksime galoppi ka natukene (ta veel ei oska sadulas, pole proovitud veel eriti). Teised puhkasid nv.
Hiljem pügasin Orsella ja Praosti jalad ära. Pidin üllatuma, mõlemad talusid klippamist jumala normaalselt! Jalad suht problemaatilised teha, aga jumala tublid olid mõlemad. Praosti jalgadest tuli rohkem karva kui Sildomi terve kere pealt kui teda kevadel pügasin :-D Väga viisakad olid mõlemad. Nüüd pääsen Praosti preile ka lähemale ja saan selle nüüd välja paremini ravida. Lüübi klipin ka homme ära, Patriitsu on tehtud. Talveks tahan kõik kiilaks ajada. Tekkidega tekib vaid probleeme, aga Orsull läheb raudselt raseerimisele, karvased tüdrukud EI OLE ILUSAD
Praost trennis.

Patriits hüppamas kahe aastasena näitusel. (2009a)
Aga kirjutamiseni!
Riin S.

No comments:

My Playlist