Thursday, September 2, 2010

Luubek

Luubiga sõitsin eile ja täna, selline kohutav ei olnud, üsna talutav. Täna sõitsin kummist külgratsmetega (see prestige variant, roller süsteemiga) hüppasin ka natu, video siin:

http://toru.ee/view/b7418a8275cf/?as=0

Orsule olen kaks päeva teinud pessoa kordesüsteemiga kordet. Eile küürisin nad mõlemad nii puhtaks :-) Pesin nad mõlemad shampooniga puhtaks ja lõikusin neid ning pihustasin igast vahadega üle, et karv sile püsiks :-D Täna polnud Orsul isegi turbakübetki peal tänu sellele :-D muidu ta mutanteerub õues olles alati raudjaks hobuseks tänu mullale. Luub läikis ka nagu prillikivi.

Homme jään Torisse ööseks ning teen Orsella eriti korda, kuna meil koos on laupäeva varahommikul esimene väljasõit Tartumaale. Teised lähevad Ihastesse võistlema, aga meie läheme Ülenurme parima tõulooma näitusele. Seega lakun oma Orsella ilusaks ja läikivaks ning võidame ilusama looma tiitli :-D (ei tea kas nad minule ka auhinna välja paneks..  "ilusaim tõuloom Riin". Löön end ka järsku üles, ehk saangi midagi :-) :-D )

Ega rohkem vist polegi midagi. Kordetan ilmselt homme nad mõlemad kaks ära (vb ainult Orsu, Luubiga sõitma ehk.. mõtleb tglt kas ikka viitsin oma sõrmeliigest jälle liigesest välja tirida.. See haige sõrm mida Hispaanias mul opereeriti annab Luubiga sõites julmalt tunda, Orsellaga mitte midagi..) Aga ok, tänaseks küll!

Kirjutamiseni,
Riin Saare

No comments:

My Playlist