Monday, October 19, 2009

Minu uus hobune ja lähenev Aafrika!

Homme öösel siis Aafrikasse võistlema! :P Kaasa tulevad Ramona ja Oui Oui. Negriita sõidab tagasi Belgiasse samal päeval ning täna toodi mulle mu uus hobune! :) Lihtsalt võrratu elukas! Nii mõnus, nii pehme, nii hea! Hüpanud küll veel ei ole, aga vaevalt ta mingi mõku on :) Jube arg oli alguses, kartis mind ja kõike, aga hiljem ninnu-nännutamist, ratsatrenni ja söötmist oli ta minuga parim sõber. Nii kurb, et pean ta maha jätma homsest :'( Kes tema eest ikka nii hästi hoolitseks, kui mina. Hakkasin täna suisa tervele tallile vastu ja ei lubanud talle kange peale toppida ja tahtsin trenslit proovida. Kõik teevad siin pehmet valjastust maha, kapslid peavad viimase piiri peal kinni olema tõmmatud, beljaamad või kangid suus, ristkapsel sama kõvasti peal. Niisiin sain oma tahtmise ja panin seest tühja (kerge) tavalise trensli talle ning läksin sõitma. Krt kui hea oli vaadata neid ammuli suid, kuidas üks hobune suudab ka ilma kangideta joosta pea ratsmes ja tagant veel nii aktiivselt. Järsku suutsin kasvõi ühe inimese panna arvama, et ei ole vaja koguaeg kange toppida. Tõeline super elukas on mu Õunake! :)


Ülejäänud pildid siin: http://fotoalbum.ee/photos/hoshinosenshi/sets/873451

Ahjaa, sutsu päikest sain ka pühapäeval võistlustel..:P Kerge joodiku päevitus. Ramona igatahes sai ümberhüpetel 135cm 4kp kahjuks ja Oui Oui ajas põhiparkuuris ühe maha. Mõlemad vea selle pärast, et Beto hakkas hobust juba hüppe peal täiega käänama ja pöörama. Hobused on aga super head :)

4 comments:

VAS said...

Krdi luckyb sul ikka :D

Karin said...

see ,,uus,, on Nana, eks?

Grete said...

no see hall on nagu tõesti ilus :P

bermufa said...

Karin, on jah Nana! :O Toodi tagasi. Midagi viga tal hetkel küll ei ole, jumala super lux hobune ja hüppab nagu pöörane :)

My Playlist