Sunday, November 24, 2013

Trenn + video

Laupäeval käisime ratsutamas koos oma sugulase Kristiga. Kuna jäime igale poole pläku-läkutama, siis avastasime, et kell on pool 3 ja hakkasime talli kihutama, et jõuda ennem pimedat. Läks õnneks, pimeda kätte õnneks ei jäänud. Vedasin talli pool elamist kaasa, kõik KS valtrapid, sadulapadjad, tekid jne.

Matu oli alguses ikka väga fresh. Hüppas ja kargas ning viskas pukki. Kristi tegi pilti ja ütles, et noh, tõuske tagu jalgadele kah nüüd :D Matu seda õnneks ei teinud, aga palju vist puudu jäänud. Kui tal seda tühja energiat sai maha sõidetud, siis hakkas natuke rohkem tööle. Natuke liiga ebastabiilne oli eest, aga seekord ei vajunud enam üldse sisse/välja, painutas end sammus sisse/välja ning astus juba paar sammu sääre eest. Kuni trenni lõpuni püsis see ebastabiilsus ja ega seda toorest energiat tast täielikult välja sõita ei õnnestunudki. Galopp oli natuke niru, unustasin ise teda rohkem "kõrgeks" sõita ja keskendusin liialt sellele, et hobune liiga kõrgeks enda kaela ei ajaks. Oleks hoopis pidanud tagant vähe juurde sõitma, et hakkas rohkem enda alla astuma ja tegema seda aktiivsemalt. Aga no järgmine kord tean. Hea on vähemalt video pealt vaadata, mis valesti on ja mille kallal tööd teha, sest treener ju hetkel puudub meil, aga õppida on vaja :) Aga eelmine trenn oli minu arust palju mõnusam.

Video on siin: http://www.youtube.com/watch?v=lItTwxCRE5w

Homme tuleb igatahes sadulapassija ja saame häid sadulaid proovida.

Oma jalutamise challange võitsin ma ka, ajee. Edestasin teist kohta lausa saja kilomeetriga.

Homsest alustan ab-challenge'ga. Näeb see välja selline:

Tegelikult on see päris raske arvestades, et mul hetkel kõhulihased täielikult puuduvad. Eelmise nädala 100km'ga vähemalt kadus reie ümbermõõdust 6cm, seega see on tore :D Lisaks hakkan paari sõbrantsiga võistlust pidama, kes rohkem kaalu kaotab :D haha. Kuna ma olen hullult "competitive" ja tahan alati kõiges parim olla, siis ehk suudan väheke pekki ka sulatada. Rasedusega võtsin juurde küll vaid 3kg ja siiani maha läinud 16, aga peale põlve oppi suutsin ma end parajaks kakukeseks süüa :D Õnneks enam pole palju jäänud endise vormi taastamiseks.

Homme või millalgi kirjutan siis sadulasaagast.

Seniks nägemiseni. 

No comments:

My Playlist