Saturday, January 10, 2009

Back on track! again..:)

Neljapäeval sõitsin kõigepealt Wilduga ära, argh ta on lihtsalt super hobune! Nii nunnu ja nii mõnna sõita, hakkan ta hirmsalt põrutava galopigagi ära harjuma ^^ superduperüli armas väike must iludus :)
Hiljem panin Lando esimest korda üle pika aja sadulasse. Olin üksi ja maneeži ta jälle minna ei tahtnud, seega pidin kohe selga minema ja ta sinna "ajama". Hiljem rahunes maha ja oli tubli poiss :) Trennist parem ei räägigi. Nagu püss oleks olnud jalge vahel. Pead alla ei lasknud, kihutas, ei painutanud kusagile poole, sammus pakkus aint traavi, traavis aint galoppi jne jne. Terriiible. Kui lõpuks natukene hakkas rahunema, siis lasi hetkeks pea alla aga ehmatas sellest nagu ära ja ajas pea uuesti latva püsti ja pistis punuma. Mõtlesin, et ei hakka end vihaseks ajama ning lõpetasin trenni ära ning jalutasin Landoka koju. Bokside vahekäigus igatahes oskab ta juba ilusasti seista, enam ei kõnni edasi-tagasi ega kraabi maad, tubli kutt :)

Eile hakkasin sõitma minema ja siis saabus talli meie külaline Ameerikast- Kätlin :). Kuna ma ise olen nii laisk ja ei viitsi Landokaga treeningus kakelda (kui ta seisnud on, siis ta on ikka jube kehv), siis andsin ta Kätule sõita :) Ilusad nägid välja, kuid Landokas oli veits närviline ja närvas sammu ajal ja koperdas igalepoole.. hiljem oli kõik OK :) Aga kuna mul nii suur pissihäda tuli, siis pidin maneeŽist ratsutajate majja lippama. Seal jäin muidugi veel juttu rääkima sõpradega niietjah, jõudsin selleks ajaks maneeŽi tagasi kui Kätlin oli trenni juba lõpetanud :(. Misseal ikka, täna Kätu sõidab veel Landoletti :)

No comments:

My Playlist