Wednesday, January 28, 2009

Tuju on nii hea, et ei loe isegi halvasti läinud trenn.

Pole enam ammu nii õnnelik olnud, täiesti pöörane lausa. Oeh kui te vaid teaks..:) best evening ever.



Aga jamh, räägime trennist. Pühap. lando puhkas, Tuuli viis ta õue. Oli niii laisk olnud ja püsti tõusnud vaid selleks, et süüa.

Esmaspäev sõitsin, väga hea oli. Eriti täpselt ei mäleta, aga mõnus rahulik oli. Ennem trenni veetis õues üsna kaua aega, jooksutasime ja loopisime teda lumepallidega xD sadistid.

teispäev ei jõudnud talli, Kätlin sõitis..:) Ütles, et väga hea oli, eest hästi pehme aga trenni lõpuks oli hästi higine ja surnud..:D Ja galoppi eriti ei jõudnud tehagi.

Täna oli aga lando väga-väga-väga hea. Pean koguaeg laskma Kätul sõita..:) Jube hea oli tõesti ratsastuse pool. Jooksis rahulikult, pikalt ette alla, taguots oli niii aktiivne, et suu jäi ammuli teistel. Väga hea oli, tõesti. No muidugi kui hüppamiseks läks, siis oli veits jama.. ikka vingerdas ennem takistust ja lendas kaugelt ära, kiirustas veits. Hiljem läks paremaks. hüppasime ka viiest benerolli, kõik ristid. Alguses kihutas ja siis ma üritasin teda tagasi hoida ratsme otsas rippudes ja maha jäädes..:s Lõpuks oli juba hea, ilusasti rahulikult, aga maha ajas tagumistega palju. Andrus ütles, et ma ei teinud midagi valesti, aga ikkagi.. paha tunne veits. Ennem panin ta veel välja ka, õues nuusutas märapissi ja naeris palju :)

Muide, eelmine nv Nuiamäe võistlustel jäimegi kuuendaks 110cm.. :) 5 kohta autasustati(Y). Esimesest kohast oli u 1.7 sek aeglasem..:D kahju, et mul õige pööre välja ei tulnd, sinna kadus küll oma 3-4 sekki..:)

No comments:

My Playlist