Tuesday, January 6, 2009

Paremuse poole :)

Eile igatahes oli Landoka jalg kohe alguses päris normaalne, paistetust oli vaid tunda, aga mitte näha. Jalutasime, tegime veel viimast korda külmakompressi ning siis läksin Wildiga sõitma. Nummi poiss, traav oli enamvähem ok, aga galopp oli ikk väga WILD :D. Sõitsin galoppi vaid 2-3 ringi, rohkem ei suutnud..:P Pärast veel ratsutasin Hanna suksu Hanaga, isversusver kui super hobune..:P Nii mõnus ja pehme, sellist hobust ma ostaksin :D.
Täna õigepealt sõitsin Wildiga ära. Täna oli Wildukas ikka nii super kui vähegi olla annab.:) Eks hakkasin harjuma, galopp oli jumala super. Enam ei kihutanud pea laes ega visanud enda jalgadega nii kõrgele, vaid jooksis väga ilusat rahulikku galoppi ning lõpuks hakkasin ennast seal seljas mugavalt tundma :) Super nunnukas hobune.
Ja siis. ja siis ja siis ja siis.. Tõime veelgi Wildima (metsikuma) Landoleti maneeži. Kõigepealt ta muidugi ei soovinud maneeži nii hirmsa tuulega minna, siis palusin Mariol tallist luua tuua ja tal järel käia. Njaa, leebemalt kahjuks ei saanud (jändasin üle poole tunni seal, lõpuks hakkas päris külm) ja nagu Mario luuaga Landoka selja taha sattus (oli umbes 4m kaugusel) otsustas poiss kiiresti maneeži sammuda..:P ManeeŽis, kus muide oli 2 suurt täkku ja 1 noorhobune (nemad olid trenni juba lõpetanud ja panid juba tekke selga, et ära hakata minema kui Lando otsustas millegi peale ehmatada ja jooksu panna. Õnneks läks kõik hästi ja Lando andis end kohe kätte ja täkud jäid normaalseks. Kui aga nad uksest välja hakkasid minema, siis pistis Landokas jälle punuma. Äärepealt oleks uksest välja jooksnud, aga õnneks oli tuul nii kõva ja lõi ukse otse Lando nina ees kinni. Mõtlesin, et jalutamisest pole kasu ning lasin landoka oheliku otsast lahti. Oh issanda vägi, millised õhkuhüpped ja piruetid sealt tulid. Poiss on juba pikemat aega ju ainult seisnud oma jala pärast ning nüüd kihutas kõik endast välja. Kartsin, et järsku teeb jalale liiga, aga Landokas lihtsalt jooksis ja jooksis, kuni lõpuks ära väsis ja tuli meie juurde seisma. Jalutasime teda lõpetuseks veel natuke, viskasin teki selga ja talutasin koju :) Homme lähen juba seljast jalutama, enam ei viitsi neid pikki kilomeetreid maha vudistada :P saab ka siis natuke seljast tempomuutusi teha ja painutusi :)

No comments:

My Playlist