Thursday, February 5, 2009

trenn, trenn, trenn. ahjaa, trenn ka

Kõigepealt:
First black prez
Aint that nice,
Im in the highest office thats right!
Now I can do whatever I like
Now I can do whatever I like
yeahhhh
So what Im half black and half white
So what I fist bump with my wife
Man, I can do whatever I like
I can do whatever I like

jees, obama rulzz.


Esmaspäevast mäletan vaid nii palju, et Landokas oli pöörane.. Ta oli 2 päeva seisnud ning energiat täis, isegi käekõrval keksis, vehkis pea ja esijalgadega, trenn oli samasugune..:P Isegi ei üritanud teda kuidagi kokku saada, lasin tal lihtsalt joosta.
Teisip. tegi Kätu meile trenni, ikka oli veel räme energijänkuke :) Ei andnud üldse eest järgi, seega ajasin Kätu sinna selga imet tegema, tegigi :) Pärast hüppasime/võimlesime hästi madalate peal, tavalise kihutamise asemel jäi landokas niii rahulikuks :) Koguaeg Kätu korrutas mulle painet hoida läbi välimise ratsme (sisemist painet siis ikka eks), landokas oli elu hea! süsteeme tuli nii kindlalt ja rahuliult, väga mõnna oli. Kahjuks on aga Landoka tagumine ots üsna loid ja pole eriti tugev, seda tuleb veel treenida.
Kolmap. sõitsin koos grupiga ja hüppasime ühte lattaeda ja ühte okserit, max kõrgus 90cm. Jube hea oli eilsest trennist veel, rahulik, peale takistust liikus edasi ning lühendas ennast samuti tavalise käest jooksmise asemel. Sammud ennem takistust tulid ka hästi välja, väga hea oli..:) Aga peale takistust võiksin tal ikkagi lasta rohkem liikuda, kukun ruttu pookima kokku..:S
neljapäev hüppasime jälle..:D (kutsuge mind loomapiinajaks, hüppasin kolm päeva järjest, ma ausõna pole varem nii teinud, aga eelnevad päevad olid lihtsalt nii madalad tõkked ja parkuuri järjest ei sõitnud) Seekord oli induviduaaltrenn Andruselt. Mul pole enam ammu niiiii head trenni olnud, aww..:) Landokas oli koguaeg eest pehme, lühendas niiiii hästi (tal ei taha see tglt üldse välja tulla), edasi liikus ka väga hästi. Hüpetel tulid sammud jumala hästi välja kuid siiski, süsteemide ja ridade vahed oleksin pidanud veelgi edasi sõitma, selleasemel et ma kohe kokku hakkasin sõitma. Andrus ütles, et ta sama hommik pani selle raja üles ja kirus kõikide hobuste peal, et kui raske rada see ikkagi on :D Nentis ka, et mul tuli paremini välja kui temal..:D:D Aga jap, Lando oli tõeline tublidus =) Parkuur oli u 110-115 (muide, kõige madalam lattaed mõõtmisel osutus 115cm, tundus lihtsalt pisike, kõige kõrgem aga 110 jne :D suht imelik) Aga muidu oligi selline tugev 110, ei ole vaja hakata rohkem kiusama teda, pinnas oli nagunii üsna kehv (jalad kadusid mitu korda alt). Üks pööre ei tahtnud eriti välja tulla, sest ma ei suuda sadulas istuda kunagi korralikult peale takistust, vajun ette ära jne. Süsteemi (kolmene, ees lattaed, 4 fuleed, okser, 1 fulee, lattaed) tuli esimest korda üsna täbarasti ainult, oleks pidand eda ikkagi edasi sõitma, kõhkles tema ja kõhklesin mina, aga tuli üle. Järgmine kord tulin julgelt, ei olnd probleemi :) hea oli. Lõpuks tulime ka teist rida eraldi paar korda (vahe 5 fuleed) ja mille tagumine lattaed osutus hilisemal mõõtmisel 135cm :) Tundus küll päris madal, Lando ei kõhelnud hetkekski, kordagi ei ajanud trenni jooksul ka midagi alla..:) ning eelnevatest trennidest on ikka hullult abi olnud, enam ei vingerda takistuste vahel, sõidab jumala julgelt ja hästi, saab tagasi võtta, edasi sõita, kõike teha. jumala hea :) mis ma veel räägin hmm... No trenn oli kokkuvõttes hea, aga ikkagi pean meeles pidama, et kuigi hobune liigub hästi, peavad sääred ALATI peal olema, see trenn tegelikult andsin talle üldse kuidagi liiga vähe järgi, piltide pealt vaatsin.. Maali tegi pilte, kunagi viskan fotoalbumisse üles ka =) tänks!

No comments:

My Playlist