Wednesday, February 25, 2009

elu on ikka sõnnikuhunnik! :(

Njaa, täna käis siis Siiboja Landot vaatamas ja nentis, et hobusel kopsupõletik..............:S Ostsime talle veel antibiootikume, ACC rögalahtisteid ja mingit hirmkallist köha siirupit. Oh dear... aga mis seal ikka, loodame, et peagi on suksu jälle endine!
Ahjaa, hambaid ei saanud ka täna korda teha, sest suksu on biootikumide mõju all ja kui talle vel veeni rahustit süstida, siis need ained võivad ju omavahel reageerida ja veel miskit hullemaks teha. Niiet jäi tegemata..
Oeh, pole iialgi nii kaua mul hobune haige olnud, homsest juba tervelt nädal aega :(

10 comments:

ツNöpsu♥ said...

Kuidas üldse on võimalik, et hobune haigeks jääb? (ma lihtsalt uudishimust küsin) :)

Karin said...

Saage hästiruttu siis terveks :)

S_T said...

Meie soovime ka San-Rinaga Landokale kiiret paranemist :)

Merlin said...

oh shit, kopsupõletik võib lõppeda emfüseemiga... hoian teile pöialt, et nii ei läheks

bermufa said...

Emfüseemik on Landokas nagunii mingil määral (need allergiad, mis tal kõik on). Mul pole aimugi, kuidas on võimalik tema haigestumine. Olen teda hoidnud koguaeg räigelt vati sees, mitme tekiga, isegi trenni teen koos tekiga.. Juba kahtlane :( Vb sai maneešist ära tulles kõva tuult, aga tekid olid siiski peal.. :( Nii kurb temast. Aga aitäh pöidlahoidjatele! :)

ツNöpsu♥ said...

Tublit paranemist igatahes! :)

Helina said...

head paranemist ka minu poolt :(

bermufa said...

aitääh:) landokal läheb juba paremini!! Sööb oma toidu ilusasti ära, siblib juba hoogsalt boksis ringi, kakleb uue boksinaabriga ja on kuidagi ergum..:) yaay!

gristelö said...

See tähendab ainult head :) hoian pöialt, et tal midagi selllist enam ei juhtuks

bermufa said...

Arvan, et hakkab vaikselt see õnnetus mööduma (ptüi-ptüi-ptüi). Tallimees ütles hästi, et Landolet on jälle vastik, nii vastik, et ta kohe ei tea, miks Jumal teda Landoletiga just karistas nõndaviisi :D Ehk siis siblid ringi, õelutseb oma uue boksinaabriga, pugib nagu pöörane jne..:)

My Playlist