Friday, May 21, 2010

21.mai

Tundub, et "AlHawa-ärapanemis-saaga fotoalbumis veel nii pea ei lõppe o_O suht utoopiline. Hea küll.
Käisin tallis. Tahtsin algul kordet teha või sõita, aga lõpus läks nii kiireks, et lihtsalt ei jõudnud. Tõin ta koplist ära (oli koos Paruni ja Celsiusega seal). Jõudsin Lutheri vaid "esinduslikuks" teha, ehk siis kakkusin ta laka ära, kasutades täku lõiget, tegi ta kaela super ilusaks ja paksemaks, ennem oli räme vihmauss. Jube hästi annab ikka erinevate lõigetega kaela"vigu" parandada ja muuta. Saba on tal ka nii lühike, kuna Celsius näris koplis ära.. :( Lõikusin sellegi sirgemaks, edasi jäi vaid Luther porist puhtaks pesta ja ära kuivatada. Veega oli hirmus jama, ei luba ja ei luba, peale pikka aega sain ta esijalad pestus kui avastasin, et ta ta koguaeg üritab nagu seda voolikut hammustada, panin siis selle nina juurde ja vot sulle lugu, tema hakkas selle veega mängima ja tahtiset talle nina ja otsa ette seda lased, jõi ka vooliku otsast. Peale seda, kui sai aru, et tegu vaid veega lubas ta end üleni ära pesta vä. kube. Siis hakkas tagujalgadega hullult peksma ja kartsin ise lööki saada, seega proovin mõni teinekord uuesti. Soppa igatahes tilkus hullupööra ja hiljem selle pori alt tuli välja ilus ja puhas hobune!
Homme tahaks sõita ikka, kui jõuab, sest homme meil Metsa Talus Sildomi mälestusõhtu, kohale tulevad vaid kõige tähtsamad inimesed ja toetajad. Teeme grilli, võtame mõned dringid ja räägime oma super-armsast Sildomist ja viime tema hukkumiskohale uued küünlad ja istutame sinna karjääri vesiroosi. Ootan homset, et näha inimesi, kes meie väikesest Villust tõesti hoolisid:)
Seniks loodame, et need super ilusad ilmad jätkuvad,
Riin!

4 comments:

ツNöpsu♥ said...

Kui ma poleks hetkel siin kaugel Taanimaal, tahaksin ma kindlasti ka sellest väikesest mälestusõhtust osa võtta, kuigi ma ju polnud teda päriselt näinudki, aga elasin teile (üldse sulle ja sinu hobustele) alati kaasa. Olen siis vähemalt mõtetes teiega. Ole tubli, Riin! :)

bermufa said...

Jah, nöps, ka meie tahaks sind väga siia, kuna sinagi oled suur osa Metsa Talust, nagu ka Sildom oli, kas või oma südames :) Aga hea teada, et sa seal kaugel Taanimaal ikkagi meie peale mõtled, sest meie mõtleme ka sinu peale! :)

* ...Siku .. * said...

selline mälesusõhtu on väga hea mõte(Y)

Kairi said...

selline mälestusõhtu mis te kavatsete teha on väga hea mõte ja ikka TUNNED SÜDAMEST KAASA

My Playlist